PSD, ce nationalitate ai?

ZMENTA.ro

2 ore ·

Facebook Mentions

·

Vă rog, citiți 1 minut cu atenție:

15 martie 1848 – Începe Revoluția Maghiară. Ungaria dorește alipirea FORȚATĂ a Transilvaniei la teritoriul maghiar FĂRĂ VOINȚA ROMÂNILOR.

AU MURIT peste 40.000 de români și sute de sate au fost incendiate de maghiari.

Astăzi, 20 iunie 2017, PSD, în schimbul unor voturi de la UDMR pentru susținerea condamnatului penal LIVIU DRAGNEA, vor să declare data de 15 martie – ZIUA MAGHIARILOR DIN ROMÂNIA. Adică bă dacă ne ajutați, vă lăsăm să faceți ce vreți la noi în țară, chiar să vă pișați din picioare pe Istoria României!

Uităm de națiune, de zecile de mii de morți și de ororile care ne-au lovit țara, pentru un CONDAMNAT PENAL și interesele lui de a distruge România și un partid politic.

Ca ARDELEAN, nu condamn partidul că vă mâncați între voie ca proștii, dar îți urez ție, domnule condamnat penal DRACNEA: SĂ TE MĂNÂNCE BETEȘIGU ȘI PUȘCĂRIA!

Iar domnule ungur KELEMEN HUNOR: Szopni fasz! Cu drag, un ardelean.

ps: n-am treabă cu maghiarii, am prieteni maghiari, dar aici e vorba de respect față de Istoria României și a celor morți. Sărbătoriți ce vreți în altă dată, iar dacă nu vă convine, direcția Budapesta.


5 thoughts on “PSD, ce nationalitate ai?

  1. Dragnea e tigan. Conducerea tarii e in mana tiganilor si a jidanilor travestiti cu nume romanesti din 23 August 1944. De aceea isi tot bat joc de Romania, pentru ca Romania nu-i a lor, asa ca pot face ce vor cu ea.

    Liked by 1 person

Leave a comment