Zmeii din spatele tastaturii

Cum le mai place unora sa fie in centrul atentiei!! Nici nu conteaza daca este un mod pozitiv sau nu, sau ceva facut de ei, cu care sa se mandreasca. Nu, ei ies la rampa din spatele unei tastaturi, pentru ca fata in fata nu au tupeu si asta este un act de bravura pentru ei, cumva ceva ce-i face sa fie extrem de mandri de persoana lor.

Nu pot sa nu ma intreb de ce daca nu le place ceva, de ce trebuie neaparat sa faca show pe retelele de socializare? Daca se considera superiori celor pe care-i terfelesc, ce exemplu dau daca se coboara la nivelul lor, nu ei trebuie sa fie cei ”wow”?Cu ce se deosebesc fata de ceilalti? De fapt intrebarea buna este : care este cauza pentru care se poarta ca niste țațe?

Daca cineva este mai bun decat voi trebuie sa fiti oripilati ,sau sa va mobilizati ca sa deveniti mai buni, mai competitivi? Cat despre cei care ii aclama la scena deschisa pe hateri, cumva acestia sunt cei ai caror idoli se scarpina in nas smechereste iar ei cred ca asta este super cool si copiaza gestul acesta scarbos si gata, sunt si ei cineva pe lume, si-au gasit rostul in viata?

Orice om cu scaun la cap stie ca fara un motiv real nu te poti lua de cineva doar pentru ca nu-ti place ce face(poti sa te caci in gustul omului?) si, orice om intreg la minte recunoaste frustrarea in atitudinea celorlalti.

Fiecare dintre voi, zmeilor, trebuie sa intelegeti ca nu toti suntem inzestrati la fel de mama natura. Nu in fata tuturor se descopera capetele luminate precum in fata Mariilor Voastre, nu? Deh, nu suntem toti la fel!

O intrebare pentru Excelentele Voastre: Voi, perfectilor, cu ce va puteti lauda?

Bianca Ladaruinvidia-6_df6ded3e711859[1]

 


Leave a comment