Femeia inteligentă

             femei-inteligente[1] Nu contează câte diplome are, ele nu îi garantează inteligența; degeaba știe să rezolve probleme de matematică, dacă emoțional este o  mașinărie. Femeia inteligentă este acea femeie deschisă, care știe că nu are nimic de pierdut; este femeia care-și păstrează gingășia și fragilitatea specifice florilor de nufăr; este femeia care știe să asculte și să răspundă și este femeia care te face să-ți împreunezi picioarele pe sub masă, ca să-ți ascunzi erecția spontană. Femeia inteligentă este femeia care prezintă o frumusețe ce nu ține cont de șabloanele revistelor de frumusețe și lângă care te visezi trăind o viață.

                Femeia inteligentă știe să iubească și să se lase iubită și, mai presus de toate, știe că nu trebuie să fie obsedată de propria imagine, deoarece știe ca timpul rupe orice toc!.

Advertisements

7 thoughts on “Femeia inteligentă

 1. Ai dreptate sa scrii asta despre femeile inteligente dar… erectie spontana? La creier poate. 😉

  Like

 2. Nefiind bărbați, nu ne putem da seama ce simte unul, când întâlnește o femeie inteligentă și frumoasă. Nici femeile nu se bucură când un bărbat presupune că, ar ști ce simte o femeie. De aceea consider că, chestia cu erecția sub masă, este o presupunere nefondată și probabil jignitoare la adresa bărbaților care se respectă. Deci este nefondată.

  Liked by 2 people

  1. Buna intrebare dar mult prea generala. Sunt barbat deci pot sa-mi spun parerea mea.. ce simt eu? Pai sincer, nu simt ce simt masculii in general, adica ceva miscandu-se in pantaloni.. pur si simplu admir femeia respectiva.. dar frumusetea, ca si parerea mea e ceva relativ. Fiecare avem standardul nostru, cred, mai intra si atractia in ecuatie, unele femei ma atrag, altele nu, frumoase sau nu. In general nu simt ceea ce ai putea crede tu. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s