9 SEMNE CARE TRĂDEAZĂ IMATURITATEA UNUI BĂRBAT

9 semne care trădează imaturitatea unui bărbatVârsta nu are nimic de-a face cu maturitatea unui bărbat, în schimb acţiunile şi felul de a gândi sunt cei mai obiectivi martori. Multe femei se aventurează să schimbe un bărbat, să îl facă mai matur, dar foarte puţine reuşesc. Oamenii se transformă foarte greu în general, iar unii chiar deloc, indiferent de lecţiile pe care le primesc în viaţă. Aşadar, care este diferenţa dintre un bărbat matur şi un băiat?

1. Băieţii evită conversaţiile neplăcute – bărbaţii ştiu cum să vorbească despre nevoile lor.
Chiar şi cele mai sănătoase relaţii trec prin perioade de conflict. Băieţii vor reacţiona într-un mod pasiv agresiv, în timp ce un bărbat matur va încerca să poarte o conversaţie constructivă.

2. Băieţilor le place să agaţe – bărbaţii investesc timp şi energie în femeia iubită.
Vine un moment în viaţa fiecărui bărbat când îşi dă seama că a fi într-o relaţie îl face mult mai fericit, de aceea încetează să mai caute aventuri de o noapte.

3. Băieţi fac complimente doar pentru a agăţa – bărbaţii obişnuiesc să facă complimente pentru că vor ca femeia iubită să se simtă apreciată.
E o diferenţa uriaşă între a face un compliment pentru a obţine ceva şi a face un compliment pentru a da ceva. Bărbaţilor maturi le place să fie generoși în complimente sincere.

4. Băieţii nu își fac planuri de viitor – bărbaţii știu ce vor de la viață și sunt capabili să muncească din greu pentru a reuși.
Băieții obișnuiesc să se concentreze doar asupra zilei de azi și a propriei lor fericiri. Bărbații maturi știu unde vor să ajungă, își dau seama că alte persoane se bazează pe ei și sunt dispuși să facă sacrificii pentru a-i susține pe cei dragi.

5. Băieţii sunt intimidaţi de femeile inteligente – bărbaţii se simt stimulaţi de ele.
Dacă un băiat este nesigur de propria lui inteligenţă, acesta nu va risca să iasă la o cafea cu o fată/ femeie inteligentă. Băieţilor le place să rămână în zona lor de confort, în timp ce un bărbat matur se va simţi provocat de o femeie inteligentă.

6. Băieţii fac promisiuni de care nu se pot ţine – bărbaţii maturi spun ceea ce cred şi cred ceea ce spun.
Una dintre cele mai mari greşeli pe care o poate face un băiat este să îi spună unei femei că o iubeşte, doar din amuzament sau din frica de a nu fi respins. Un bărbat matur îi va spune unei femei ce simte atunci când simte cu adevărat. Iar dacă nu este încă acolo, el va alege să tacă.

7. Băieţii evita orice posibilă respingere – bărbaţii se confruntă cu temerile lor şi trec peste acestea.
Atât bărbaţilor, cât şi băieţilor nu le place să fie respinşi – nu contează cine eşti, respingerea le slăbeşte încrederea şi le dă senzaţia de vulnerabilitate. Singura diferenţa este că un bărbat matur va trece peste aceasta şi nu va lăsa ca integritatea personală sau relaţia să fie compromise din această cauză.

8. Băieţii nu-şi stabilesc priorităţi – un bărbat îşi dă seama care sunt cele mai importante lucruri din viaţă lui şi va trata persoana iubită mereu cu prioritate. 

9. Băieţi te descurajează – bărbaţii te susţin.
Atât băieţilor cât şi bărbaţilor le place competiţia, diferenţa este că un băiat se va folosi de toate mijloacele pentru a te trage în jos, pentru ca el să rămână mereu mai sus decât tine. Un bărbat matur înţelege că atunci când iubita lui evoluează şi el la rândul lui creşte ca bărbat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s