Si baietii iubesc, nu-i asa?

fb-1000x288[1]       Cu siguranta! Desi pozeaza in macho, desi avem tendinta sa-i catalogam ca fiind toti la fel, desi din cauza unei relatii in care am ales gresit plangem si spunem ca nu exista iubire, desi plangem in surdina intrebandu-ne cum ar fi fost daca….da, stiu- si baietii iubesc.  Si o fac la fel de frumos, la fel de tandru si grijuliu sau plini de exuberanta, ca si noi. Diferenta este ca noi suntem oarecum mai naive si ne putem indragosti de mai multe ori, pe cand ei, o fac o singura data si bine.

Si cand iubesc cu adevarat sunt dezgoliti de faima, de nume si de bani. Sunt trup si suflet, goi precum Adam in Gradina Edenului, si doar fericirea oglindita-n privirile-i curcubeice iti misca inima de fericire. Atunci, dezbracati de ratiune, vulnerabili, frumosi si sensibili, se bucura precum copiii, de un zambet, de o imbratisare, de un te iubesc, de un sarut.

Atunci cand simti ca toata lumea lui se rezuma la tine, cand cunosti motivul pentru care pulsul lui este acelasi cu pulsul tau, cand simti ca devine dependent de glasul si de atingerea ta, atunci poti fii sigura ca te iubeste. Iubeste-l atunci si acolo si fa tot ce poti pentru ca iubirea lui sa nu se stinga, ci sa infloreasca precum un trandafir, impreuna cu iubirea ta. Da-i sansa suprema de a-ti arata arta iubirii si nu te sfii sa sa-i fii calauza pe drumul inimii.

Si baietii iubesc, lasati-i sa va arate cum stiu sa o faca.   Bianca Ladaru

Advertisements

4 thoughts on “Si baietii iubesc, nu-i asa?

    1. Ai sa ajungi si tu la varsta mea si ai sa vezi. Le-am mai spus asta si altor adolescenti si au ras.. iar acum imi dau dreptate. 🙂

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s