Iubire, unde esti?

As vrea sa-ti sarut ochii, ca sa nu-i mai vad vreodata plangand; as vrea sa-ti sarut obrajii moi si, sa-i fac astfel, sa nu mai roseasca; as vrea sa-ti sarut buzele ca doua cirese coapte, ca sa fiu sigura ca niciodata nu vor mai simti nevoia de iubire; as vrea sa-ti sarut fruntea incretita, ca sa alung amaraciunea ce o tulbura; as vrea sa-ti sarut mainile pana cand vor obosi atingandu-ma; as vrea sa-ti sarut sufletul, ca sa-i iau suferinta ce-l intristeaza; as vrea sa-ti sarut inima facand-o sa bata pentru totdeauna in acelasi ritm cu a mea.
Am nevoie de tine si de sarutul tau datator de speranta, dar te ascunzi intre ramurile viselor si nu ai curaj sa apari. Te temi ca vreau sa te ascund in suflet? Nu conteaza, stiu ca intr-o zi vei veni si te voi astepta. Si-ti promit ca nu te voi retine mult; nu mai mult decat pana-ti voi patrunde in suflet ca o otrava dulce. Atunci, lumina ochilor tai, va fi prizoniera cerului din ochii mei. Atunci te voi lasa sa pleci, pentru ca stiu ca gandul o sa-ti ramana la mine. Stiu ca atunci ai sa incerci sa fugi, ca sa ma uiti, la fel cum stiu ca fiecare noapte-ti va fi tulburata, pana la lacrimi, de ritmul pulsului meu. In acele momente, iubire, am sa apar si de te-ai ascunde in pamant, am sa-mi plec urechea in lutul tanar si-ti voi simti bataile inimii; de te-ai ascunde in apele adanci ale marilor, rasuflarea ta ma va chema asemeni cantecului unei sirene; de te-ai ascunde printre nori, iti voi vedea ochii lucind ca doua lacuri adanci de munte si tot am sa te gasesc. Si mi te vei preda intr-un sfarsit, dar ce folos? Va fi deja mult prea tarziu si stiu ca te va durea cand voi inchide ochii, pentru ca nu-mi vei mai putea sorbi otrava din priviri. Stiu ca vei suferi cand mainile-mi reci iti vor mangaia parul si nu obrajii si, stiu ca vei plange cu adevarat cand gura mea iti va sopti franturi de rugaciune in urechi, pentru ca nu vei mai simti fructul sarutului.
Asa te vei mistui de mine pana la sfarsit. Vei arde incet si mocnit si-ti voi spulbera mandra cenusa-mi in priviri, iar zambetul meu va fi acolo mereu, pentru a te face sa suferi infinit, pentru ca ai fugit de mine necontenit si nu m-ai lasat sa te ating. Asa va fi mereu, pana la sfarsit.Ce+este+Iubirea+Adevarata+si+cum+o+descoperim[1]

Advertisements

One thought on “Iubire, unde esti?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s