Fetele, prietenele. Nț, nț, nț!

Am ales profilul mate-info, intensiv info, asa, ca pe o provocare si la inceput, cand profesorii ne testau ca sa vada nivelul clasei si al fiecaruia dintre noi, ma gandeam cu mandrie in ce clasa buna am intrat. Acest gand mi-a fost spulberat insa repede de catre cineva, care ne-a informat ca in mod obisnuit, A este cea mai slaba clasa din liceu. Eh,si?! Aveam colegi care pareau draguti si sociabili. Pareau!
M-am apropiat de o fata, care la inceput parea cuminte si “competitiva”, iar eu asta cautam. Am inceput sa vorbim si…mi-am facut chiar si prieten din clasa. Nimic neobisnuit pana cand acea “prietena” incepe sa iasa cu prietenul meu si apoi vine sa mi se “spovedeasca”, cu lux de amanunte, pe unde ieseau si ce faceau. Erau in pauze din ce in ce mai mult timp impreuna si am inteles ca trebuia sa ies rapid din acea ecuatie. “Suferinta” ei era incomensurabila pentru ca ne despartise si a incercat sa “repare” lucrurile. Fiind “competitiva” si avand o relatie buna cu “cineva”, de la care  te-ai fi asteptat ca experienta de  a lucra  cu copiii sa-si spuna cuvantul, a recurs la metode si mai bune pentru a-mi arata cat de buna prietena-mi este: i-a spus acelui “cineva” cat de curva sunt pentru ca am indraznit sa fiu cu trei baieti intr-o luna(si “cineva” s-a interesat prin liceu daca informatia era adevarata. oare ce o fi aflat?), ca sunt antisociala si ca nu vorbesc cu niciunul dintre ei….. Ba chiar a fost atat de draguta, incat a umblat din clasa in clasa, ca sa-si informeze prietenii cu vesti despre mine, incercand astfel sa par in ochii tuturor cat negrul de sub unghie.
Credea ca as o sa-i atraga atentia iubitului ei si a reusit. I-a aratat cat de puternica si de manipulatoare este. Si de parca asta nu era de ajuns, a vrut sa-i arate ca poate oricand sa fie o dama de companie ieftina,382596_1679324438844_1100852454_n si de la dansul in poala baietilor a trecut la discutii fierbinti pe chat, pe grup, a recurs la mici concursuri de selectie a viitorilor masculi alfa din generatia noastra.
Si ghiciti- i-a iesit! Este arhicunoscuta printre ei, dar nu in sensul acela de competitivitate cu care se mandreste ea.
Ma intreb daca o viitoare dama de companie are trecutul la fel de tumultuos ca al acestei…? Are fotografii nud din primul an de liceu? Are in palmares un numar de baieti format din doua cifre la numai 15/16 ani?. Are succes nebun printre fraierii pentru care singurele farmece sunt acelea pe care le-au testat jumatate din liceu plus altii din afara acestui grup? O viitoare dama de companie se lauda ca da lectii de sex oral la 15 ani?
Deci, acesta este profilul viitoarei dame de companie?( o companie ieftina sau de lux, ce ziceti ?).                                                    Bianca Ladaru

5 thoughts on “Fetele, prietenele. Nț, nț, nț!

  1. Mor de ras.. sigur e tipic adolescentina treaba dar de la varste fragede omul isi alege ce va fi in viata, in cazul de fata doar o scarba ordinara. 🙂

    Like

  2. Iti multumesc ca ma citesti :). Da, este o problema adolescentina, de acum 3 ani. Nu ma intereseaza ce vrea sa fie(dar imi place cum ai denumit-o), vreau doar sa spun ceea ce m-a afectat in viata de liceu datorita unora ca ea, carora nu le ajungeau baietii.

    Liked by 1 person

  3. Poti sa ma urmaresti mai departe, daca vrei, inca mai am multe de spus despre colegele mele dragute din liceu; urmeaza o alta fata “draguta”, participanta la miss boboc si mandra detinatoare de lanterna rosie a acestui prestigios concurs 😉

    Liked by 1 person

  4. Da, am salvat blogul tau la favorite, cam citesc majoritatea postarilor.. imi pare rau pentru experienta traita in cele povestite mai sus dar stii cum e.. asta e lumea, e jungla iar daca omul mai si gandeste deja devine diabolic. 🙂 Astept articolul despre miss boboc. 🙂

    Like

Leave a comment