Ce asteptari am de la un baiat?

cuplu-romantic[1]Nu prea mari.Vreau sa fie un gentleman, in primul rand, sa ma faca sa rad, sa fiu rascolita de momentele petrecute impreuna atunci cand nu sunt cu el.Vreau sa-mi atinga sufletul si nu corpul, sa ma respecte si sa ma faca sa-mi fie dor imediat ce ne-am dat ultimul sarut inainte de a ne desparti. Vreau sa-mi dea motive pentru nopti albe si roiuri de fluturi  in stomac, nu sa ma abordeze din prima cu o partida de sex pe care ar vrea-o  cu mine. Sa nu pozati in victime daca ma tratati asa(ma refer la abordarea  directa*)si va raspund pe masura!  Sunt femei carora le place sa fie in  centrul atentiei, femei pentru care cursele printre barbati sunt cumva un scop. Este treaba lor, dar nu ma confundati cu ele.

Cat despre nevoi?! Este strict problema mea daca si cu cine le rezolv. Nu dau socoteala nimanui, la fel cum nu intreb pe nimeni despre acest aspect al vietii. Nu ma intereseaza topurile, nu vreau sa-mi fac” intrarea” in lumea…,nici nu stiu cum sa o numesc :)). Sunt doar eu si atat.

Daca nu ma placi, nu trebuie sa mi te urci  in cap. Daca te refuz, nu inseamna ca  trebuie sa refulezi. Avem dreptul la libera exprimare, la a face alegeri si, daca nu suntem de  aceeasi parere, nu inseamna ca unul dintre noi este paranoic, expirat, paralel cu viata. Pur si simplu avem convingeri diferite si asta ne diferentiaza.

Atinge-mi, asadar, sufletul; du-ma pe cai de vis, spre cerul instelat;  fa-ma sa adorm cu tine in gand in fiecare noapte si este de ajuns pentru mine, crede-ma.

Bianca Ladaru


5 thoughts on “Ce asteptari am de la un baiat?

    1. Da, pentru mine este suficient.Nu m-ar face fericita lucrurile materiale, nu m-ar face sa zambesc mai frumos ceva extravagant in comparatie cu o imbratisare venita din suflet, intr-un moment neasteptat. Nu mi-as aminti cu placere ceva care a costat poate o avere in comparatie cu un compliment, un sarut, un zambet, o incurajare din priviri…Stralucirea fericirii nu tine de lucrurile materiale, ea se vede in emotii traite intens, in batai galopante ale unei inimi implinite. :*

      Like

Leave a comment