Voi, astia cu bani, care credeti ca le puteti avea pe toate doar pocnind din degete…

Voi, astia cu bani, care credeti ca le puteti avea pe toate doar pocnind din degete, v-ati intrebat vreodata cine ati fi fara  contul gras al parintilor vostri? V-ati intrebat ce nulitati ati fi daca nu banul ar fi cel care sa vorbeasca in locul vostru.

Sunteti inconjurati de pupincuristi si sunteti periati tocmai pentru ca sa mai scoateti ceva din portofelul acela gras, care va umfla buzunarul.Platiti, practic, pentru a avea public spectator si acasa sunteti singuri-cuc. Nici macar femeile nu reusiti sa le agatati fara o masina ultimul racnet :))

Cati oameni din jurul  vostru stau langa voi si au curajul sa va contrazica? Cati pot sa va  dea un sfat care sa va ajute cu adevarat in viata? Sunteti de tot plansul, nicidecum de invidiat.

Si toate femeile frumoase care se injosesc sa mearga alaturi de voi, niste burtosi infecti, necivilizati si mari lingai de degete si mari plescaitori de buze in restaurant,toate acele femei va folosesc pentru a-si atinge scopurile.Care pe care?Nu stiu cine iese mai castigat, nici nu-mi pasa, dar ia intreaba-te:daca nu aveai bani sa vrajesti ieftin o femeie frumoasa(pitipoanca), cine ar fi stat langa un libidinos ca tine?Esti infect, nu reprezinti nimic.Esti genul de om care nu are  caracter si respect de sine.Stii  de ce?! Pentru ca nu te respecti deloc arborand o  mina de invincibil si risipind fara numar, in stanga si in dreapta.Te injosesti tocmai pentru ca acela este singurul mod in care stii sa te faci remarcat. Te respecti?Bravo,eu nu!1005170_475351822560572_1490434879_n maxresdefault[1]       Bianca Ladaru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s