Fetelor, v-ati intrebat vreodata cui se datoreaza comportamentul exemplar al baiatului de care v-ati indragostit?

Nu cu foarte mult timp in urma am vorbit despre baietii fitosi si comentariile voastre mi-au dat de inteles ca ar trebui sa vorbesc si despre categoria cealalta de baieti, baietii aceia bine educati, pe care, in secret, fiecare dintre noi ni-i dorim alaturi.
baieti V-ati gandit cata munca sta in spatele acelui comportament care va face atata placere? Despre ce vorbesc? Poate sunt fete care nu inteleg sau care nu au intalnit inca baiatul la care viseaza in secret. Pentru aceste fete sunt nevoita sa spun cate ceva. Ma refer, dragelor, la baietii a caror buna educatie emana din fiecare gest pe care il fac. Ati vazut cu siguranta baieti care saruta mana cu respect fetelor, baieti care trag scaunul fetei ajutand-o sa se aseze la masa, baieti care vin cu flori/ciocolata la intalniri, baieti care nu jignesc… intr-un cuvant, baieti manierati. Acesti baieti nu exista doar prin filme, nu sunt doar in inchipuirile fiecareia dintre noi; ei exista cu adefvarat si… sunt printre noi. Nu-i gasim neaparat printre cele mai sexy exemplare masculine care trec pe langa noi, nu-i gasim neaparat in familii cu statut special. Ei sunt peste tot, trebuie doar sa-i descoperim. In cazul lor, mamele au avut rabdare si timp sa-si invete baietii sa fie excelenti mesageri ai bunei cresteri.
Dar… trebuie sa recunoastem ca nu fiecare dintre noi merita sa fie tratata ca o printesa. Multe fete sunt nepasatoare si egoiste si nu le pasa daca un baiat isi pune sufletul pe tava pentru ele. Legat de printese, am citit pe undeva ca baietii care te trateaza ca pe o printesa au fost crescuti de o regina. Cat adevar! Acele mame geniale, cu suflet frumos, s-au intercut intre ele pentru a reusi sa faca adevarati printi din niste tanci. Parerea mea este ca au fost dezamagite in tinerete de baieti si tocmai de aceea au incercat sa nu fie egoiste si sa indrepte lucrurile prin baietii lor. O mama care isi indreapta fiul spre un comportament foarte frumos nu poate fi decat o regina. Pentru aceste mame nu exista bucurie mai mare decat sa-si vada munca de ani si ani “pusa in aplicare” atunci cand fiul ei o intalneste pe cea care, la randul ei, il face fericit. Pentru ca fericirea lui este insasi fericirea ei. Aceste mame, cu suflet frumos, merita, fetelor, multumirile noastre. Si cum am putea sa le multumim acestor regine? Cum am putea sa le aratam recunostinta acestor fiinte minunate? Prin comportamentul nostru frumos, prin atitudinea fireasca si naturala fata de fiul acelei mame, sau printr-un ”Multumesc, doamna…”, soptit la urechea fapturii creatoare a minunii de langa noi.
In numele tuturor fetelor fericite, va multumesc, doamna, sincer, pentru baiatul pe care parca l-ati crescut special pentru mine/noi.
Bianca Ladaru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s